30 Temmuz 2011 Cumartesi

Bilecik'te "Aile ve Toplum Danışma Merkezi" Protokolü İmzalandı

Bilecik Belediyesi ile Psikoonkoterapi Derneği arasında "Aile ve Toplum DanışmaMerkezi" protokolü imzalandı.
Bilecik Belediyesi ile Psikoonkoterapi Derneği arasında "Aile ve Toplum Danışma Merkezi" protokolü imzalandı. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, makamındaki törende yaptığı konuşmada, 1 Ağustos'tan itibaren 1 yıl süre ile mahalle konaklarında vatandaşların sosyal ve ekonomik sıkıntıları sebebiyle sağlık kuruluşlarına gidemeyen vatandaşlar için Psikoonterapi Derneği ile Aile ve Toplum Danışma Merkezi protokolü imzaladıklarını söyledi. 

Belediye olarak görevlerinin sadece yolsu, elektrik ve alt yapı çalışmaları olmadığını toplumun her kesiminehizmet götürme düşüncesiyle protokol imzaladıklarını ifade eden Yağcı, sağlıklı bireylerin oluşturduğu ailelerin, sağlıklı toplumu oluşturduğunu ifade etti. 

Psikoonkoterapi Derneği Başkanı Uzman Psikolog Sebahat Erler de, protokol ile 2 uzman psikolog ve ek destek elemanlarının haftada 2 gün çalışma yapacağını belirterek, "Bilecik halkının yüksek yararı gereği geliştirilen ve ilki imzalanan protokolden sonra Bilecik ile ilgili vizyon çalışması çerçevesinde bu güne kadar Türkiye'nin çok fazla görmeye nasip olmadığı konuları oluşturmak için çalışacak. Belediyenin bütün birimleri kolektif çalışma içerisinde çalışmış olacak" dedi. 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yağcı ile Psikoonkoterapi Derneği Başkanı Uzman Psikolog Erler arasında "Aile ve Toplum Danışma Merkezi" protokolü imzalandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder